T-30 Bygg

Renovering Östermalm

Vi hjälper dig med ditt projekt Byggnation Renovering Nyproduktion Ombyggnation

Renovering Östermalm

Söker du en byggfirma på Östermalm som erbjuder renovering? Vi på T-30 Bygg är utbildade byggnadsingenjörer som har erfarenhet från stora bostadsprojekt men även små snickerier i mindre utrymmen och bostäder. Givetvis har vi full koll på alla branschregler och bygger enligt dina önskemål och förväntningar. Vår kompetenta personal är dedikerad att leverera kvalitet i varje projekt vi tar oss an, oavsett om det handlar om renoveringar, ombyggnader eller nybyggnationer.

Kontakta oss och låt oss vara din pålitliga partner i att förverkliga dina byggdrömmar.

Renovering Östermalm

Vilka vi är

T-30 Bygg är baserade i Stockholm och erbjuder omfattande byggtjänster inomhus och utomhus. Hos oss arbetar enbart utbildade byggnadsingenjörer med rätt kompetens och erfarenhet. Vi värdesätter inte bara kvalitet i vårt arbete utan också trygghet för våra kunder. T-30 Bygg har en trygghetsförsäkring hos Trygg Hansa som ger trygghet för både oss och dig som kund.

Renovering Östermalm

Vad vi gör

Vi specialiserar oss på att genomföra såväl utvändiga som invändiga byggarbeten i hus och lägenheter. Med en djup förståelse för branschregler och en lyhördhet för våra kunders önskemål skapar vi skräddarsydda lösningar. Vi är stolta över att erbjuda kundanpassad rådgivning och tips för att säkerställa att varje projekt når sin fulla potential.

Renovering Östermalm

Byggtjänster

Välj oss på T-30 Bygg för att förvandla dina byggdrömmar till verklighet. Med vår expertis och yrkeskunnighet ser vi till att ditt projekt blir en framgångsrik och välutförd verklighet. Vi är din pålitliga partner för alla typer av byggprojekt och ser fram emot att skapa något extraordinärt tillsammans med dig.

T-30 Bygg

Traststigen 4, 144 42 Rönninge
0793505395
Renovering Östermalm